torsdag 17. juni 2010

Hva gjør mulla Krekar i Norge?

Se Krekar true Erna Solberg - Norge - NRK Nyheter

Hvorfor kan ikke Mulla'en kastes ut?
Hvorfor må vi gi alle et varig opphold i landet?
Kan det bli aktuelt å trekke vekk oppholdstillatelsen når integreringen blir sabotert og motarbeidet som vi har sett noen eksempler på?
Hva er grunnlaget som mange kommer på? Når da mulla'en hadde søkt om opphold her, fikk avslag men var her for han påstod at han ville bli drept om han reiste tilbake. Men hva skjer? Han dro tilbake..... Dette er også andre som har gjort, søkt om opphold på livstruende grunnlag og  har knapt fått innvilget det, så MÅ de da få reise på ferie til hjemlandet sitt?
Hvordan er det mulig å reise dit ned når de har søkt om asyl på humanitært grunnlag og at de sier at de er forfulgt i sitt hjemland blir drept? Er vi virkelig så naive her oppe? JA det er vi virkelig.
Nei tror ikke mer på mange av dem enn julenissen... Forresten finnrs han, i Oslo på stortinget sammen med de andre nissene..... Sant - usant?
Så har vi våre kjære politikere som gir bort både land og verv til asylsøkere som har fått opphold her for det klinger så mye bedre i valgtider og aviser at vi er et flerkulturelt samfunn og at integreringen går som en drøm..

Hva når det blir et overvekt av innvandrer fra et islamsk land som skal styre her? Blir Norge da en stat med Islam som religionen her og moskeer med bønnerop utover by og land......
Hva da etniske nordmenn?

Skal vi sitte med henda i fanget og la det skje?
Hvilken stat var det som de flyktet fra og hvor kommer dem?
De er kommet til Norge med norske lover og bestemmelser. Hvorfor ikke kle seg som nordmenn og oppfør dere som nordmenn?
Er faktisk dritlei denne debatten med burka, hijab og alle andre ting som VI skal akseptere og godta.... Hvem var det som har bedt om dette og hvem er på besøk her? Hva med folkeskikk og respekt
Nei jeg synes det er på tide å forlange mye mer av innvandrerene som bl.a å lære seg norsk.

pst det finnes noen fantastiske mennesker her da som har lært seg språket, funnet seg jobb og innrettet seg etter hva som er normalt for hva de ville forlangt av oss om vi var kommet til deres hjemland.... men dessverre er overtallet de som ikke gjør det da.....
Hva synes du om våre nye "landsmenn og kvinner"?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar