onsdag 16. mars 2011

Er atomkraft så sikkert?

Ser med skrekk og gru på Japan i disse dager. Visst har de vært igjennom en stor, mega stor katastrofe, men den kan bli større om kraftverkene deres også eksploderer og sprer stråling......
Da kan det heller være en idè å legge ned disse atomkraftverkene som står i jordskjelvutsatte områder og heller sette opp bølgekraftverk, vindmøller, solcellekraft og slike ting.
Men her er løsningen for verdens atom makter..... sjekk det ut....


Det er spredte meninger om det da men når det er slik som i Japan, med fare for jordskjelv, tsunamie, vulkanutbrudd så skulle kanskje andre alternativer vært utprøvd før et atomkraftverk ble satt i gang.
Hvordan stopper du et atomkraftverk?
Er det mulig å stoppe det helt?
Kanskje det skulle ha vært små enheter som kunne flyttes på, ett lukket system med innebygd kjøling som et kjøleskap og kun uttak av strøm på utsiden og et øye på toppen (for å feste kroken for å flytte den.....) Det var en god idè å selge til franskmennene som ikke vil slutte å bruke atomkraftverkene eller stoppe eksporten av dem, og sette dem i produksjon rundt om i verden. vel det er vissnok allerede et flyttbart anlegg som kan tas med på en hi-ace" mobile atomkraftverk " som kommer snart.

Hvor skal galskapen ende?
En stråleskadd planet som ikke er beboelig lengere?
Skulle vært en verdensansvar om hvem som får det....
Hvor det skal stå,
Hvordan vedlikeholdet er for det er så enorme følger om det skjer noe med dem.

Se bare på Tsjernobyl.....det var dårlig vedlikehold og gammelt utstyr og det samme skjer eller kan skje på Kola der det også er atomkraftverk fra 50 årene.....


og hva mener ekspertene om atomkraften som vi har ved vår grense på kola?

Sjekk etter, bare google det så ser du det....
Har du en mening?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar