mandag 3. mai 2010

Ulovlig marihuana? Hmmmmm synd det da.....


Tenk så fint da?
Og hvor mange problemer var ikke blitt borte ved at marihuana hadde blitt legalisert?

HUMBOLDT - Lever av ulovlig marihuana

Se selv og bedøm....

Hva slags problemer har vi ikke ved at hasj, marihuana er ulovlig? Jo det skaffer oss mange kriminelle som ved å bruke eller oppbevare blir betegnet som kriminell. Og ved beslag av litt større mengde så må disse inn å sone. Da opptar disse soningsplasser for andre som heller skulle sittet inne enn å være ute og ventet på soningsplass. Tenk etter hvor mye papirarbeid det blir og hvilke kostnader det er isteden for hvilken effekt det har?
 Hvor mange er ikke opptatt med å ta disse småfiskene som har 1g eller mindre på seg og som er lett å fange men hva med de som selger det? 
Hvor mye penger er det i dette?
                           les også: omsettes cannabis for milliarder

Hva kunne Staten gjort for disse for å tjene penger på dette og? isteden for at kriminelle bander tjener seg rik og at det igjen er med på å holde hjulene igang for hardere narko som Heroin, Amfetamin, Kokain.

se dette Salg på Apoteket  

Staten skal ikke være redd for å bli oppfattet som "dealer" for det er de allerede. Hva med alle de som er avhengig av statsdopet "metadon" og som blir holdt i sjakk av trusler og urinprøver.....
Og alle de gamle som er innom apoteket og betaler i dyre dommer for livsnødvendig medisin....Joda de er "dealere"
Leste noe tragisk om Gordon Brown og britenes tap mot rus for de har oppgradert hasj og pot til samme kategori som heroin og kokain...... og da er det lett å rekrutere nye brukere av sterke farlige stoffer.... man kan spørre seg om de tenker med "ræva"?
Det er akkurat der det blir nye brukere av heroin for om ikke det er hasj å finne, så kan det prøves noe annet og heroin kan også blandes i tobakken.....men kanskje Staten ikke vil bli kvitt narko for det sysselsetter så mange uvitne mennesker som tror de vet og som behandler brukere med null respekt....

Hvor mange hadde blitt ledig og arbeidsløs om hasj og pot hadde vært legalisert i Norge?
Kanskje noen som vet det da?
hva med å følge etter dette?

 For vi kommer vel dit vi og etter 10 - 15 år.......

                                 sjekk ut hva Usa vil gjøre......

sov godt og natta......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar