tirsdag 8. februar 2011

--Ny integrerings politikk...Er det på tide?

 Onsdag 9 feb. legges det frem nye tiltak i integreringspolitikken til Norge.....

Hva er galt med det?

Synes det er på tide at utenlanske leger som jobber her skal kunne snakke norsk med pasientene sine.....Athar Ali mener det er et overgrep på deres kultur og skikker..... men nå er dere i Norge og her er det norske skikker og lover.
(trykk på linken under)


Her er et eksempel på hva jeg mener er helt galt.....

Et ekteskap mellom søskenbarn, der mannen er fetteren på 25 år
Se bare på dette?
 Er det en mann eller dame her?
Hvorfor skal vi kaste bort masse tid på dette og??
og ei jente på knapt fylte 12 år...? 
Iflg norsk lov er dette er alvorlig overgrep mot jenta, og ved fullbyrdelen av "ekteskapsløftet" av fetteren så er det en voldtekt mot jenta. Om det skulle bli et barn av dette så kan det bli handikapet pga de tette blodsbåndene og da er det et overgrep mot barnet også. Hvem tar seg av et handikapet barn her til lands?
Vel foreldrene er flinke de men som regel så trår staten til med tilskudd, hjelp, og ordninger.....
Hva hadde skjedd med dette barnet i Pakistan eller et annet land med "slektsekteskap"?
 Jeg må bare spørre?
Ville foreldrene fått støtte av staten?
Hjelp og støtte?, hmmm nei det tror jeg ikke og barnet ville vel etter all sansynlighet blitt borte og bare levd et meget kort liv der.Her setter vi ikke ut svake barn med misdannelser ut i naturen.......eller noe annet nå men det har vært her og....

Så der er det ikke noe problem med søskebarn ekteskap og de som lever opp har minimale plager. Men hvorfor protestere slik på dette her?
 Kanskje vi ikke skal gjøre noe med dette for dette er med på å svekke menneskene med disse genene og de vil utrydde seg selv med tid og stunder, så slapp av dere..... "ler"
Det kan heller vært slik at når du er misfornøyd med det som er her, så dra til det muslimske landet du ønsker eller dra dit du en gang kom fra og lev ut din drøm der, uten å måtte bruke av vår dyrbar tid på dette.
Hva med burka eller disse andre som dekker helt eller nesten helt? hva med grønne truser og lilla sokker som også forbys....?

 Kan ikke dere som er tilhengere av "søskenbarnekteskap" se litt realistisk på det og føye dere etter Norsk Lov og sunn fornuft.....?  
Dette er min mening da.... men hva med din??
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar